Vårens städdag – 15 april

Hej, alla medlemmar i Hedefors samfällighet!

Det är snart dags för vårens arbetsdag då vi tillsammans ska göra de gemensamma utomhusytorna fina inför våren och sommaren. Vi sopar, skurar, målar, reparerar och planterar…

Detta gör vi lördagen den 15:e april kl 09.00 – 15.00. Allt arbete sker under denna dag. Var och en bidrar efter förmåga.Alla insatser är viktiga för att vi ska få det fint i området. Det är betydligt dyrare att hyra in arbetskraft än när vi gör saker själva. Dessutom är det ju jättetrevligt att träffa grannarna.

Klockan 09.00 är det samling vid materialförrådet där man skriver upp sig på arbetsuppgifter och sedan kryssar i för varje uppgift som är klar. Man behöver också signera på deltagarlistan att man har deltagit både för- och eftermiddag för att får full ersättning (600:- avdrag på ett halvårs samfällighetsavgift). Klockan 11:30 bjuder vi på fika; korv (även vegetarisk) med bröd samt kaffe med dopp. Ta med egen mugg. Vid uppehållsväder fikar vi på kastanjemattan och vid ruskväder i källaren i hus 15.

Var snälla och meddela hur många vuxna och barn som kommer samt ert husnummer med vändande post senast den 11:e april så att vi kan beräkna hur mycket fika som behövs. 

Med hopp om stor uppslutning,

Styrelsen genom Eva Myrberg